Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

4 APRÍL 2024

Chambers and Partners 2024: „Newcomer“ Juraj a ďalšie skvelé správy

 

autor článku

Poláček & Partners

Výsledky jedného z najrelevantnejších medzinárodných rebríčkov advokátskych kancelárií, ktorý pripravuje britská organizácia Chambers and Partners, sú známe. Opäť sme sa umiestnili vysoko a máme aj jednu radostnú novinku, lepšie povedané „nováčika“.

Už 9 rokov na špičke a stále napredujeme

Od samého počiatku advokátskej kancelárie Poláček & Partners kladieme veľký dôraz na kvalitu našej práce a výstupov. Zo spätnej väzby našich klientov s radosťou zisťujeme, že sa nám to zrejme darí napĺňať. Dôkazom toho sú aj každoročné hodnotenia významných ratingových agentúr, medzi nimi aj jednej z najrelevantnejších: Chambers and Partners.

Už tradične sme sa v tomto rebríčku umiestnili medzi poprednými advokátskymi kanceláriami v oblasti riešenia sporov (band 3).

Ešte lepšia správa je, že v oblasti energetiky sme sa už druhý rok umiestnili v najvyššej kategórii (band 1).

„Advokátska kancelária Poláček & Partners je uznávaná vďaka svojej etablovanej praxi v oblasti energetiky, najmä v sektore obnoviteľných zdrojov energie. Tím preukazuje pozoruhodné zručnosti pri vedení sporových konaní a poskytovaní regulačného poradenstva, ako aj pri stavebných záležitostiach súvisiacich s energetikou,“ uvádza ratingová agentúra.

V rebríčku sa umiestňujeme na popredných priečkach už 9 rokov po sebe. 

„Newcomer“ Juraj Ondrejka medzi najlepšími

Chambers and Partners hodnotí nielen advokátske kancelárie ako také (viď vyššie), ale vyzdvihuje aj konkrétnych advokátov.

Pre rok 2024 bol do najvyššej kategórie expertov už tradične zaradený Pavol Poláček, a to tak v oblasti riešenia sporov (band 2), ako aj v oblasti energetiky (band 1).

Mimoriadne pozitívnou správou je aj to, že rebríček prvýkrát vyzdvihol aj ďalšieho nášho kolegu, Juraja Ondrejku.

„Juraj Ondrejka sa tento rok dostáva do rebríčka na základe vynikajúcej spätnej väzby od klientov. Klientom pomáha pri fúziách a akvizíciách v oblasti energetiky, ako aj pri súvisiacich mandátoch v oblasti stavebníctva. Ďalšie odborné znalosti preukazuje pri poskytovaní regulačného poradenstva,“ uvádza Chambers and Partners.

„Zaradenie do tohto prestížneho rebríčka mi urobilo veľkú radosť. Jednak preto, lebo v energetike sa cítim ako doma a veľmi ma baví, jednak preto, lebo je to milým potvrdením toho, že klienti považujú moju prácu za užitočnú,“ reaguje na hodnotenie partner a advokát, Juraj Ondrejka. „ Za tento úspech však vďačím celému nášmu energetickému tímu, s ktorým sa nám dlhodobo darí odvádzať skvelú prácu,“ dodáva.

„Toto ma osobitne veľmi potešilo. Juraj je skvelý advokát a vynikajúci odborník na energetiku. Som rád, že ho takto vnímajú aj naši klienti a konkurencia. Práve ich spätná väzba je pre Chambers and Partners kľúčová. Je to super správa aj pre celú našu advokátsku kanceláriu. Potvrdzuje silu a vysokú odbornosť nášho 10-členného energetického tímu,“ hovorí na margo Jurajovho úspechu riadiaci partner, Pavol Poláček. 

Čo je Chambers and Partners

Chambers and Partners je nezávislá medzinárodná rankingová organizácia. Poradie jednotlivých kancelárií hodnotí na základe spätnej väzby od klientov, kvality a komplexnosti poskytovaných právnych služieb, sile a odbornosti právneho tímu a tiež hodnotenia konkurencie.

 

Na záver by sme sa radi poďakovali najmä našim spokojným klientom za spoluprácu, dôveru a pozitívne recenzie. Vynikajúce hodnotenie v tak prestížnom globálnom rankingu je pre nás obrovská radosť a motivácia, aby sme naďalej pracovali ľudsky, k veci, plní energie.


S celým naším tímom sa môžete zoznámiť tu.

A keďže, ako ste sa dozvedeli aj z článku, na energetiku máme výborných odborníkov, každý mesiac vám prinášame aj súhrn noviniek v tejto oblasti, teda energetický monitoring.


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články