Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

19 JÚN 2024

Šimon Hudák novým partnerom Poláček & Partners

 

autor článku

Poláček & Partners

Od 1.7.2024 sa novým partnerom Poláček & Partners stane Šimon Hudák, ktorý doteraz v kancelárii pôsobil ako seniorný advokát. 

Kto je Šimon Hudák

Šimon Hudák v kancelárii pôsobí od roku 2015. Špecializuje sa na nehnuteľnosti a stavebníctvo, životné prostredie a odpady a súdne spory. Je supervízorom mesačného monitoringu legislatívnych noviniek v oblasti stavebníctva a envirolegislatívy a venuje sa práci pro bono (bezplatná právna pomoc) v prospech neziskových organizácií v oblasti udržateľnej výstavby a ochrany ľudských práv. Medzinárodný rebríček The Legal 500 ho zaradil medzi vedúcich právnikov (practice heads) v oblasti nehnuteľností a stavebníctva, ako aj súdnych sporov. 

Prečo Šimon 

„Šimon s nami prešiel veľký kus cesty a od začiatku stál pri najväčších kauzách, ktoré sme ako kancelária riešili pre našich klientov. Je skvelý právnik, s pevným charakterom a vysokou mierou dôvery od kolegov a klientov. Je veľmi dobre zorganizovaný, rozumie ľuďom a má chuť posúvať seba a iných dopredu. Som úprimne rád, že sa Šimon zapojí do vedenia firmy a klienti budú naďalej dostávať jeho kvalitný servis,“ hovorí riadiaci partner advokátskej kancelárie, Pavol Poláček.

„Šimon je výborný člen tímu tak po ľudskej, ako aj po odbornej stránke. Je to človek, na ktorého sa môžete spoľahnúť a dôverovať mu aj v tých najcitlivejších a najkomplexnejších kauzách. V mnohých veciach je inšpiratívny a veľmi ma teší, že rozšíril naše rady partnerov,“ dopĺňa partner a advokát, Jozef Hudák. 

Vitaj „na palube“

„Veľmi si vážim prejavenú dôveru. S pokorou som prijal toto pozvanie a ocenenie a teším sa na výzvy, ktoré to prinesie. Veľká vďaka patrí aj mojej rodine, najmä mojej manželke, ktorá na tejto ceste pevne stála pri mne. Mojou prioritou je naďalej rozvíjať naše kľúčové právne oblasti, ktorými sú nehnuteľnosti a stavebníctvo, ako aj životné prostredie a odpady. Spokojnosť našich klientov a silný tím právnikov s expertízou sú znakmi silnej a prosperujúcej firmy, ktorou Poláček & Partners bezpochyby je. K tomuto chcem výrazne prispieť,“ uviedol novo menovaný partner, Šimon Hudák.

V mene advokátskej kancelárie Poláček & Partners ho vítame „na palube“ partnerov a prajeme veľa úspechov.


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články